Met een opvangteam voldoet de organisatie aan de eisen Arbowet.

Over ons

De Trauma Nazorg Groep is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van Collegiaal Opvang Teams in bedrijven en organisaties. Daarnaast ondersteunen wij de organisatie bij de implementatie op de werkvloer. Bij de Trauma Nazorg Groep werken verschillende trainers en acteurs die stuk voor stuk professionals zijn met expertise in traumaverwerking en PTSS. Bovenal hebben onze mensen het vermogen zich in te leven in de doelgroep. Onze werkwijze laat zich omschrijven als deskundig, veilig en praktijkgericht. De Trauma Nazorg Groep is gevestigd in Amsterdam en werkt door heel Nederland.

Carla Auer is oprichter van de Trauma Nazorg Groep en is werkzaam als management adviseur, trainer en supervisor. Zij werkte jarenlang als verpleegkundige in ziekenhuizen en ambulancediensten, waar zij veel ervaring opdeed met de verwerking van schokkende gebeurtenissen. Na haar Hbo-opleiding Psychosynthese, richtte Carla in 2004 de Trauma Nazorg Groep op. In 2009 nam zij de trainingstak van het I.K.O. (Instituut Kader Opleiding) over. Naast haar werk bij de Trauma Nazorg Groep begeleidt Carla cli├źnten in haar individuele praktijk, oa. met EMDR en opstellingen.

Trauma Nazorggroep is sinds 1 januari 2021 een fusie partner van Kudding & Partners

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.